Dolstra juristen & adviseurs heeft er een jurist bij!

Vanaf mei 2021 versterkt Britt het team van Dolstra juristen & adviseurs als juridisch medewerker. Bijna een jaar heeft ze zich naast haar studie Rechten aan de Juridische Hogeschool avans-fontys ingezet voor ons kantoor.

In september 2021 is Britt begonnen met het onderzoeken voor en schrijven van haar afstudeerscriptie in opdracht van de Politie Nederland. We hadden het natuurlijk al verwacht, maar Britt is reikhalzend geslaagd en heeft vanaf 20 januari 2022 officieel haar HBO-Rechtendiploma op zak. Later dit jaar zal Britt starten met haar pre-master aan de Universiteit van Tilburg.

Het afstuderen van Britt heeft een mooi onderzoek opgeleverd en het is een knappe prestatie dat ze, ook tijdens haar afstuderen, gewoon door heeft gewerkt voor ons kantoor. Dat is hart voor het recht en hart voor de zaak in één!

Over haar onderzoek zei Britt zelf:

Het afgelopen halfjaar heb ik stagegelopen bij team Cybercrime waar ik onderzoek heb mogen doen naar de mate waarin influencers, die zich bezighouden met het werven van geldezels via sociale media, aan te merken zijn als deelnemer aan witwassen of oplichting. Het onderzoek heb ik afgerond en behaald met een 8,3!”

Nog een leuk detail: Britt zal bij ons kantoor blijven werken, maar dan als jurist, en daar zijn we ontzettend blij mee.

Britt, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!